Kontakty

Hlavní trenér:  
Pavel Brýdl   775 353 900
Vedoucí mužstva:   
Aleš Kouba   605 956 923
Kustod   
Marcel Novotný       
Manager:  
Petr Bernard  

 

 
 

Bernad Cup 2010 - hodnocení a další program

  HC Ledeč nad Sázavou   - 

 MUŽI A


Prvním ostrým testem pro ledečské hokejisty byl tradiční humpolecký Bernard Cup. Turnaje se  kromě nás zúčastnily týmy HC Hlinsko, SJ Žirovnioce a domácí Ji Humpolec "A".

Prvním soupeřem našich hráčů byli domácí hokejisté z Humpolce. Náš tým prošel relativně velkou přestavbou jednotlivých řad. V prvním útoku naskočil vedle Míry Trpišovského a Bohouše Krajíčka obrovský talent ledečského hokeje mladíček Milan Šafařík. V první řadě absentoval ještě zkušený bek Kuba Dvořák a na jeho méístě nastoupil František Hort. Druhá lajna se také musí vypořádat z absencí naše nejlepšího centra Dominik Převor bude do konce kalendářního roku jistě chybět, ale jeho místo zaujal "dříč"  Luboš Pajer. NA křídlech mu sekundovali Láďa Dudák a Pavel Brýdl. V obraně druhé pětky nastoupili zkušení matadoři Zour a Honza Kubát st. První dvě řady se v prvním zápase trochu trápily, zato třetí útok fungoval velmi dobře. Bojovník Petr Cíp vytvořil celkem kompaktní trojici s bratry Bernardovými na křídlech. V obraně příjemně překvapili urostlí obránci Honza Duben a zejména po zranění vracející se Pavel Sochr vypadá v úvodu sezóny velmi dobře. A byla to právě třetí řada, která hrálo s dobře bruslícími domácími nejvyrovnanější partii.

Mnoho našich chyb zejména v první třetině, kdy jsme dostaly 6 gólů nám nedovoly sehrát s domácími lepší výsledek. V druhé půli zápasu se náš výkon sice zlepšil, ale na lepší skóre jak 2:8 to nestačilo.

JI HUMPOLEC "A"     8:2    HC LEDEČ N.S

Druhé utkání proti týmu s dlouholetou zkušeností s KP1 Pardubicka vypadal v úvodu dobře, první třetinu jsme remizovali 1:1. Celkově jsme proti Hlinsku sehráli vyrovnanou partii, ale soupeř na rozdíl od nás některé své šance využil. V závěru nás soupeř hodně zatlačil, ale několik fantastických zákroků vyčaroval Dan Choutka v brance a řekl si tak hodně nahlas o místo jedničky.

HC LEDEČ N.S.    1:4    HC HLINSKO


Poslední zápas nás svedl se soupeřem, s kterým se letos čtyřikrát utkáme v KSM Vysočiny - týmem SJ Žirovnice. V zápase se projevilo, že ledečské mužstvo má určitě nabruleno více jak soupeř a od úvodu utkání to bylo znát.  Po dvo třetinách jsme vedli už 4:1 a třenéři dali šanci několika dalším dorostencům, kteří si tak odkroutili svůj první "zářez" v dresu mužů. Do branky přišel Dan Kadeřábek a na beku nastoupil Jirka Těšínský. Soupeř hru srovnal a dpostal se až na jednobrankový rozdíl. Ale kluci utkání zvládli a dovedli jej tak k první letošní výhře.

   HC LEDEČ N.S.    5:4    SJ ŽIROVNICE

V turnaji tak Ledeč obsadila konečné 3.místo. Ve hře sice bylo ještě hodně taktických chyb. První dvě řady se musí lépe sehrát. Na druhou stranu vystoupení ledečských hráčů nebylo vůbec špatné. Kluci jsou na sezónu dobře fyzicky připraveni a někteří hráči se rýsují jako nové opory.



Ledečtí muži sehrají v rámci přípravy několik přátelský zápasů a modelovýách utkání jejich předběžný plán je uveden viz níže.

 Datum 
Čas  
Soupeři
Stadión
Sraz
 26.9.2010  17:00
 HC Skuteč
 ZS Ledeč nad Sázavou
  15:30
02.10.2010  17:00
 Ji Humpolec "B"
 ZSLedeč nad Sázavou
 15:30
03.10.2010  17:00
 HC Skuteč
 ZS Skuteč
  14:30